Betöltés...
Hogyan tudok rendelni?

Terméket megrendelni webáruházunkban, vagy telefonon, esetleg e-mailben tud.

Milyen nyílászáróba lehet beépíteni?

Nem lehet minden nyílászáróba beépíteni. A hőszigetelt üvegek vastagabbak és a súlyuk is lényegesen nagyobb, emiatt fizikailag sem férnek el minden ablakkeretben, és a régi vasalatokat sem feltétlenül ekkora súlyra méretezték még.

 

Milyen előnyökkel jár, ha thermo üvegezése van?

Amellett, hogy folyamatosan pénzt takarít meg a fűtési és hűtési költségeken, még sokkal komfortosabbá és egészségesebbé is válik mindennapjai élettere.

 

Mikor lehet szüksége rá?

Ha valakinek magas a fűtésszámlája, az ablaka környéke érezhetően hideg, huzatos, és folyamatosan párás, akkor feltétlenül fontolja meg az üveg- vagy ablakcserét.

 

Hátfal üveg készítés menete

Ajánlatkérés, töltse ki űrlapunkat, adjon meg néhány adatok a konyhai hátfal üvegével kapcsolatban és mi megküldjük önnek ajánlatunkat! Az ajánlat elfogadása esetén önnel egyezettet időpontban kollégánk pontos helyszíni felmérést végez. A felmért adatok után kezdődik a gyártás ami a konyhai hátfal üveg típusától függően 5-20 nap közé tehető.

 

Konyhai hátfal üveg takarítása

A hátfal üveg takarítása bármilyen üvegtisztítóval takarítható. Nem igényel semmilyen speciális tisztítószert, és az  évek múlásával sem veszít a színeiből és a fényéből.

 

Belépés

Regisztráció

Ez a weboldal eladó!

 

Érdeklődni a 06 70 534 0010 számon lehet.